Planjefietsroute logo

Huur een fiets Huur een fiets van topkwaliteit op een van de 150 locaties in Nederland.

Plan een fietsroute De mooiste fietsroutes plan je vooraf via onze website.

Voor meer informatie over Union ga naar: www.union.nl

Voor meer informatie over Rivel ga naar:
www.rivel.nl

Contact

Planjefietsroute.nl is
onderdeel van DBG

« Terug naar routetips

Fietsen in Zeeland

maandag, 4 oktober 2010

Van der Valk Hotel Goes

Van der Valk Hotel Goes is gelegen in de schitterende provincie Zeeland. Vanuit het hotel zijn er legio mogelijkheden om de omgeving te verkennen.

Op de fiets, rond het Veerse Meer naar het gezellige stadje Veere, langs de oevers van Nationaal Park Oosterschelde of over de kleurrijke bloemdijken van Nationaal Landschap “de Zak van Zuid-Beveland”.  Liever te voet de omgeving verkennen, dwaal dan eens rond in één van de natuurgebieden of flaneer over de uitgestrekte boulevard in Vlissingen. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de sfeervolle steden Goes, Middelburg en Zierikzee.

Voor een comfortabele overnachting kunt u terecht in één van onze zeer ruime hotelkamers, allen voorzien van zithoek, bureau, telefoon, televisie, badkamer met bad, douche en toilet. Ook beschikken de kamers over een ruim balkon.
Het ruime restaurant met zonovergoten terras op het zuiden, de Brasserie en Bar bieden u de mogelijkheid voor een kopje koffie, heerlijke lunch of smaakvol diner.

Fietsknooppunten systeem Zeeland

Aan de hand van de knooppunten in Zeeland kunt u makkelijk uw eigen route uitstippelen. U kiest de knooppuntnummers en u kunt op pad! De aanduidingen onderweg doen de rest.  Op kruisingen, splitsingen en afslagen staan bordjes met daarop een richtingspijl en het nummer van het knooppunt waar u naar toe fietst. U bepaalt dus vooraf zelf de lengte van de route en het maakt niet uit of u links- of rechtsom fietst.
Ook vanuit Hotel Goes is het mogelijk om zo op de fiets te stappen en direct het knooppuntensysteem te volgen. Tevens verkopen wij ook de fietsroutekaart met knooppunten van Zuid-Beveland en Tholen.
Daarnaast staan onze receptionistes u graag te woord over de vele mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft. Tevens kunt u ook in Hotel Goes terecht voor het huren van fietsen en E-Bikes.

Voor meer informatie over Van der Valk Hotel Goes  en de verschillende (fiets)arrangementen kunt u terecht op onze website www.valk.com/goes.

« Terug naar routetips